Ученици на ПМГ – Кюстендил, със специална награда по маркетинг

Снимка: ПМГ

Специалната награда, която отборът спечели е сертификат, който им осигурява прием в Стопанската академия

На ученическото национално състезание към катедра Маркетинг“ на Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов, учениците София Василева, Йоана Цонева и Янис Якимов от 11 клас завоюваха Специалната награда за „Най-добра маркетингова обосновка“. Сред близо 200 ученици от цялата страна и над 60 национални проекта, ReLeaf- проектът на възпитаниците на ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ – Кюстендил, бе класиран в Топ 5 и спечели единствената в състезанието Специална награда за „Най-добра маркетингова обосновка“.

Благодарение на един месец усилен труд, ръководени от своя хъс и интерес, учениците доказаха, че не само придобитото в училище академично знание е непременно основата на успеха, а амбицията да надграждат компетентностите си и общата си култура в различни области. Те изготвиха проект с името ReLeaf за малък местен ресторант, с богато и сезонно портфолио, изцяло от висококачествени и здравословни продукти.

Установиха нуждата от бърз, но същевременно здравсловен ресторант в пределите на град Кюстендил чрез анкетиране на стотици души, принадлежащи на различни социални групи. За целта общността на ПМГ „Проф. Емануил Иванов“ - Кюстендил, допринесе към успеха на проекта, достигайки до всеки ученик, родител и учител.

Специалната награда, която отборът спечели е сертификат, който им осигурява прием в Стопанска академия "Димитър А. Ценов".

Участниците в състезанието сърдечно благодарят на всички вас - ученици, родители и учители, които ги подкрепихте и помогнахте за постигането този успех!!!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK