Стартира ремонтът на пътя София – Кулата, от границата със столицата до пътен възел „Даскалово"

Снимка: Infomreja.bg

Строителните дейности ще доведат до затрудняване на пътното движение и образуване на задръствания

От понеделник 17.05.2021 г., по път І-1 „София – Кулата“ от км 282+485 (бензиностанция „Лукойл“) до км 286+865 (пътен възел Даскалово на АМ „Струма“), вход/ изход за град София, през проход Владая, започва осъществяването на проект за дълготрайни строително монтажни работи.

За изпълнение на ремонтните дейности ще бъде ограничено движението в платното за София като трафикът ще преминава двупосочно в платното за Перник. След завършването им работата ще продължи в платното за Перник, а движението ще се прехвърли в ремонтираното платно за София.

Строителните дейности ще доведат до затрудняване на пътното движение и образуване на задръствания с колони от чакащи автомобили.
За пътуващите към югозападната част на град София да се използват два обходни маршрута:  за посока Перник-София през с. Мърчаево;  посока София – Перник,  през махала Горно Драгичево на с. Драгичево.

Въведена е забрана за „ляв завой“ на движещите се от София за с. Рударци на кръстовище „Драгичево“, с организиран обходен маршрут. 
Пътуващите към западната част на град София могат да използват АМ „Струма“. Живущите в гр. Перник могат да използват пътя през с. Големо Бучино.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK