Елена Атанасова е кандидатът за кмет на Благоевград от „Партията на Зелените“

Снимка: Партия на Зелените

Това стана известно от публикация, която Атанасова направи във Фейсбук

Елена Атанасова е кандидатът за кмет на Благоевград от „Партията на Зелените“.

Това стана известно от публикация, която Атанасова направи във Фейсбук.

В посланието си до жителите на общината, Атанасова обяви:

Изправям се пред вас като кандидат за кмет на Благоевград.

Признавам – не взех лесно това решение. Доста време обмислях дали си заслужава да зарежа успешния си бизнес и да продължавам да се ядосвам по форумите и в разговор с приятели и познати, че нищо хубаво не се случва в любимия ми град, или пък реално да се опитам да променя това, което не ми харесва.

Не само аз – всички виждаме, че Благоевград стремглаво върви към дъното. По улиците няма хора, но за сметка на това е пълен с гладни и озлобени бездомни кучета. Всичко тъне в мизерия и тъмнина. Няма работа, затова хората са принудени да търсят препитание в съседни общини. Тези, които са останали още тук, са в категорията на работещите бедни, принудени да вземат неплатен отпуск, за да ходят на Запад да берат ягоди и грозде, та да изкарат малко пари за зимните сметки. Всеки ден затваря магазин или заведение. Благоевградчани затъват с всеки изминал ден. Дори теменужките, за които настоящата управа хвърля всяка пролет хиляди левове, не могат да оправят настроението ни, защото умират за една нощ.

Това не може да продължава така.

Трябват спешни реформи в управлението на Благоевград!

Досега още 9 кандидатури са обявени официално за община Благоевград. Атанасова е втората дама, която влиза в надпреварата.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//