Шеф на Пирин (ГД): Нямаме претенции кой ще ни е следващият съперник за Купата

снимка: infomreja.bg, архив

Нямаме претенции кой ще ни се падне на осминафилите за Купата на България, но ще се радвам да е отбор от "А" група".

Това заяви изпълнителният директор на Пирин (Гоце Делчев) Костадин Гуцев.

 Както е известно, вчера неврокопчани остраниха втородивизионния Добруджа (Добрич), надигравайки го с класическото 3:0.

"Публиката се зарадва много на успеха вчера. Хората си припомниха хубавите дни с Пирин (ГД), които не бяха отдавна. Мисля, че ще изненадаме още отбори в турнира за Купата на България. Успехът е очакван, защото аз винаги съм казвал, че нашите футболисти не са за "В" група. Не искаме да обременяваме играчите с високи цели. Затова не сме си поставяли цел влизане в "Б" група. От тях се иска да побеждават във всеки мач, защото са най-добрите в групата", заяви клубният началник на неврокопчани Костадин Гуцев.

Впечатление в отбора на Пирин (ГД) от началото на сезона прави юношата на ЦСКА Благой Пасков, който бележи в почти всеки мач.

"Отсега мога да кажа, че през зимата интересът към Благой Пасков ще е голям. Но ни е имаме добри футболисти на всички постове. Един Румен Лапантов, също се представя много добре от началото на сезона. Имаме добри защитници в лицето на Зефир Катунчев, Мурад Ибраим и Георги Самокишев", каза в заключение Гуцев.

Утре най-вероятно в БФС ще бъде картотекиран завърналият се при неврокопчани от Места (Хаджиджимово) Радослав Моллов.

Треньорът Йордан Боздански пък ще прецени дали да включи полузащитника още за предстоящото гостуване на Германея (Сапарева баня) в неделя.

Продължава възстановяването на Мартин Газиев, който преди повече от 4 месеца се подложи на операция.

След шест изиграни кръга в първенството на Югозападната "В" група, Пирин (ГД)  няма допусната загуба и си поделя първото място в класирането със Сливнишки герой.

Двата отбора имат по 14 точки.



 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK