Септември (Симитли) загуби с 2:3 контролата срещу Сливнишки герой

Снимка: Община Симитли

Септември загуби контролата от Сливнишки герой. Повечето голове в срещата паднаха през първото полувреме на първата контрола на симитличани на собствен терен.

Резултатът бе открит от гостите в 15-ата минута след изпълнение на дузпа. Бързо след това във 22-рата минута Борислав Хазуров изравни и резултатът стана 1:1.

До края на първото полувреме играта беше много напрегната с още попадения. Сливнишки герой покачи резултата на 1:2, а Гущеров стопи разликата и отново изравни резултата на 2:2.

Първото полувреме завърши при равен резултат, който момчетата на Антон Бачев се надяваха да покачат в своя полза след почивката.

На полувремето в отбора на Симитли се случиха няколко смени. Доста реални положения за голове имаше за Септември (Симитли) през втората част, но нито едно не бе реализирано.

В 60-ата минута гостите отбелязаха своя трети и победен гол в срещата като резултатът остана 2:3 до края на мача. Нервна игра се наблюдаваше и при двата отбора, което бе и причина за загубата на Септември.

„Срещу нас игра един много добър отбор, с добра организация, много тактика. Ние се опивахме да владеем играта, но не успяхме да победим. Тази загуба идва в много добър момент според мен. Това трябва да ни покаже, къде са нашите слабости, да ги отработваме и да играем по-добре“, беше коментарът след мача на Антон Бачев.

Стартов състав Септември (Симитли)- Димитър Пангев, Асен Топузов,Николай Стоилков, Георги Пейчев, Боби Сандев, Анатоли Лулейски, Симеон Бояджиев, Венцислав Стоянов, Андон Гущеров, Ибрахим Алим, Борислав Хазуров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//