РЗС обяви кандидат-кметовете си за Сандански, Петрич, Гърмен и Якоруда

Недим Таламанов, Димитър Стойков, Благой Дункин, Илия Славчев - обл. координатор, Яне Янев, Атанас Семов, № 2: Анна Богданова, № 3: вероятните кандидати за Симитли и с. Филипово, № 4: Б. Дункин и Яне Янев, № 5: Недим Таламанов, infomreja.bg

Лидерът на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев обяви кандидат-кметовете си за четири общини в Пиринско. 35-годишният инженер Димитър Стойков е кандидатурата на РЗС за Сандански. "Това ще бъде следващият градоначалник на курортния град". Така Янев представи младия мъж, който в момента работи в частния бизнес.

В община Гърмен РЗС издига Недим Таламанов, бивш учител в село Рибново. Той е член на партията на не Янев от 2006 година. В момента се занимава със земеделие. Таламанов беше в основата на избухналия скандал в родопското село, заради който бяха разпитвани в ДАНС кметът на Гърмен Ахмед Башев и Мурад Бошнак, който преподава ислям в Рибново, по подаден сигнал от Яне Янев, че се проповядва радикален ислям.

В Якоруда кандидатурата на РЗС е адвокат Борис Барусов. Още един юрист ще участва в кметската надпревара от името на РЗС. Това е Анна Богданова, която ще се бори за градоначалническото място в Петрич. Тя е магистър по педагогика и по право. Има 10-годишен трудов стаж като директор на детска градина, в момента е адвокат. Отпреди месец е ясен и кандидат-кметът на РЗС в Разлог. Там на избори отива бившият заместник-кмет на общината инж. Благой Дункин.

За Благоевград, Хаджидимово и Банско кандидатите ще станат ясни до 10 септември. "В областния център нашата партия ще направи изненада. С издигането на Атанас Камбитов за кандидат-кмет ГЕРБ ни прави голяма услуга. БСП пък имат двама кандидати, което също работи за нас", прогнозира Янев. В Благоевград на местните избори РЗС ще бъде голямата изненада и ще покаже двойно по-висок резултат от този на БСП.

В Симитли лидерът на РЗС води преговори с Йордан Петров, а в Сатовча - с Байрам Дерменджиев.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK