Новата олимпийска дисциплина в България е бой на жена

Снимка: Infomreja.bg

Иронично заглавие за трагичните новини от изминалите почивни дни

Шестима са пренощували в арестите по страната заради домашно насилие и приятелски скандали.

Служители на участък „Надежда“ към РУ-Сливен са задържали 18-годишен за причиняване на телесна повреда. На 10 май той е нанесъл прободна рана на 44-годишен мъж. Двамата са в роднински отношения и живеят на един адрес в квартала.

Арестуван е и 57-годишен мъж, който е отправял закани за саморазправа към жена на 51 години, с която са били в близки отношения.

На 12 май е задържан мъж на 25 години, който е нанесъл побой и причинил лека телесна повреда с нож на 23-годишна жена, с която живеят на семейни начала в Сливен. На жената е предложена правна помощ.

На 10 май, около 21,30 часа, в РУ-Твърдица са се явили двама мъже на 57 и 51 години от същото населено място. 57-годишният мъж си е признал, че е прострелял с арбалет своя 51-годишен съгражданин. Мъжът е ранен в областта на ръката без опасност за живота.

Мъж е задържан за срок до 24 ч. за причинена лека телесна повреда. В РУ-Попово е получен сигнал, че в с. Зараево 55-годишен мъж е нанесъл удари по тялото на жена, с която е съжителствал на семейни начала, в резултат на което й е причинена лека телесна повреда.

В имот в с. Зелена Морава 48-годишен мъж от същото село чрез нанасяне на удари в областта на тялото и главата е причинил лека телесна повреда на непълнолетната си дъщеря. За случая е уведомен Отдел „Закрила на детето“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//