Продължава засиленият контрол по пътна безопасност на територията на област Сливен

Снимка: ОДМВР, Сливен

ОДМВР - Сливен, следи за нарушения в малките населени места и на АМ „Тракия”

На територията на областта са в ход специализирани операции по пътна безопасност. Всички технически средства за контрол на скоростта са в експлоатация. Екипи на сектор „Пътна полиция” и Районните управления извършват проверки за установяване на водачи, употребили алкохол и наркотици, като акцент са малките населени места.

В дните петък-неделя се контролират пътните участъци от и към морето. Мобилни камери следят за спазване на скоростните режими.

Най-често нарушения се установяват при разклона за село Гавраилово и селата Калояново и Трапоклово на път I-6, На разклона за село Камен по път II-53, на булевардите „Цар Симеон”, „Бургаско шосе” и „Банско шосе” в град Сливен, по път ІІ-66 /Ст.Загора-Нова Загора/ и път ІІ-55 /Нова Загора-Раднево/, път ІІ-48 /к-ще „Петолъчка”- Котел/ в района на селата Мокрен и Градец, път І-6 /София-Бургас/ в района на Шивачево.

ОДМВР - Сливен, апелира за отговорно поведение на пътя, спазване на ограниченията, избягване на рисковано изпреварване, търпение и толерантност към останалите участници в движението.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK