Паднал в благоевградска дискотека младеж е в кома, със счупен череп и мозъчен кръвоизлив

снимка: infomreja.bg

26-годишният младеж, пострадал тази нощ след падане в нощно заведение е със счупен череп, мозъчни отток и кръвоизлив, съобщи БГНЕС. Кирил В. пострада към 4.30 часа тази сутрин, след като падна от 3-метрова височина на главата си. Инцидентът станал на излизане от бар „Джулиани”, намиращ се в комплекс „Ален мак”.

Кирил си тръгнал с компанията си, на слизане по стълбището на дискотеката, той седнал мърху парапета и се спуснал по него. Тъй като бил пил, залитнал и паднал върху стълбите. Пострадалият е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ. Тук пристигнаха приятелите му, бодигардовете на заведението и две патрулки.

След скенер е установено, че пострадалият младеж, който е доста едър, при падането е счупил черепа си над слепоочието. Пострадалият е с мозъчен отток и кръвоизлив, състоянието му клони от комоцио към кома.

Родителите на пострадалия, консултиран от хирург и реаниматор, уговаряха към 7 часа тази сутрин прием в УМБАЛСМ „Пирогов”. Ако това не стане, пострадалият младеж ще бъде настанен в отделението по реанимация на МБАЛ-Благоевград. Инцидентът се изяснява от полицията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//