Отлично представяне на школата по ракетомоделизъм към ОДК - Кюстендил

снимки: ОДК - Кюстендил

Отборът на Обединен детски комплекс с ръководител Николай Николов се завърна от Ловеч с 5 индивидуални отличия и  2 отборни титли.

Отбор деца (ІV-VІІІ клас) в състав: Томислав Скандалиев, Ясен Димитров, Денислав Георгиев и Радослав Димитров се класира на второ място. Индивидуални отличия в отделните класове ракетни модели завоюваха:

- Томислав Скандалиев –  1 място в  клас „ШОУ“;

- Ясен Димитров –  3 място в клас „Ракета с парашут“

Денислав е четвърти в клас „Ракета с парашут“, а Радослав зае също четвърто място в клас „Ракета със стример“. Техните отлични стартове допринесоха за крайното класиране на отбора.

Юношеският отбор е трети, като в индивидуалните стартове Николай Любенов е втори в клас S7, модели-реплики, а Янислав Атанасов спечели две трети места в класове  „Ракета със стример“ и „Ракета с парашут“.

“Нашите моделисти за пръв път участваха и в състезанието по авиомоделизъм. Те опитаха силите си само в два класа. В състезанието участваха 20 отбора от цялата страна и конкуренцията бе много силна. Момчетата и техният ръководител са с амбицията да се представят достойно на стартовете по авиомоделизъм през 2015 година”, коментираха от ОДК - Кюстендил.

 

снимки: ОДК - Кюстендил
снимки: ОДК - Кюстендил
снимки: ОДК - Кюстендил
снимки: ОДК - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//