Отборът на ОДП-Кюстендил спечели благотворителния футболен турнир

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Тимът на Областна дирекция Полиция стана победител във футболния благотворителен турнир в Кюстендил, който бе организиран от Синдикалната федерация на служителите в МВР. В оспорван финал отборът на ОДП се наложи с 3:1 над състава на „Пожарна безопасност и защита на населението”.

Трети в благородната инициатива остана тимът на Районно управление-Полиция, който надигра състава на Гранично полицейско управление-Гюешево с 4:1.

Общо 10 тима разделени в 2 групи се включиха в тридневния турнир, като срещите се играха на спортните площадки в кв. „Запад” и „Младост”. След много интересни двубои до финалната четворка стигнаха тимовете на РУП и ГПУ-Гюешево /група „А”/, и отборите на ОДП и ПБЗН /група „Б”/.

В четвъртфиналните двубои РУП отстъпи след дузпи на ПБЗН. Редовното време завърши 1:1, а след наказателните удари огнеборците победиха с общ резултат 5:4 и се класираха за финала. В другият сбъсък ОДП бе повече от категоричен срещу ГПУ- Гюешево и стигна финала след 4:0. В спортната проява участваха още отборите на ГПУ-Олтоманци, „Затвор 2”, Следствие, ГПУ-Ваксево, „Затвор1” и КПП-Гюешево. Главен съдия на турнира бе Огнян Пешев, който получи и специален плакет от Синдикалната федерация на служителите в МВР.

„Със събраните средства от турнира и поставените дарителски касички ще бъдат подпомогнати 11 деца на загинали или пострадали при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР от Кюстендилска област”, уточни Добромир Добрев, член на Управителния съвет на Синдикалната федерация на служителите на МВР и зам.-председател на Синдикалното дружество към ОД МВР-Кюстендил.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//