От къща в Мосомище изчезнаха около 30 000 лева

Снимка: Infomreja.bg

А от складове в Благоевград задигнаха микробус, машини и инструменти

Полицаи от РУ - Гоце Делчев, работят по получено съобщение за това, че между 11:00 и 16:00 часа на 26-и март от частен дом в гоцеделчевското село Мосомище е извършена кражба на сумата от около 30 000 лева.

За случая е уведомена компетентната прокуратура.

Образувано е досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа полицейски служители на същото Районно управление са задържали 65-годишен мъж от Петрич.

Около 11:30 часа на 26-и март той е извършил кражба на алкохолни напитки на обща стойност около 20 лв. от магазин за хранителни стоки в Гоце Делчев.

По случая е образуван заявителски материал.

Във Второ РУ-Благоевград, е сигнализирано за извършена за времето от 18:00 часа на 26-и март до 07:40 часа на следващия ден кражба на микробус „Мерцедес“, настъргваща машина, нарязващ апарат, около 5 варела с моторно масло и различни инструменти от складови помещения на фирма за пътни ремонти, намиращи се в индустриалната зона на Благоевград.

В Първо РУ-Благоевград, е съобщено за това, че в периода от 22:00 часа на 27-и март до 11:00 часа на 28-и е отнета предна емблема на лек автомобил „Мерцедес“, паркиран в района на бул. „Васил Левски“ в  Благоевград.

По случаите са образувани досъдебни производства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK