Осъдиха двама братя от Гоце Делчев за дребно хулиганство

снимка: Община Гоце Делчев, архив

800 лева парична глоба по Указа за дребното хулиганство присъди Районен съд - Гоце Делчев на Димитър Тангълов от Гоце Делчев. Брат му Венко Тангълов, който доскоро е излежавал присъда в затвора в Бобовдол, е с наказание 4 денонощия арест за това, че двамата младежи заедно с приятеля им Любомир Пъргов миналата вечер са предизвикали серия от пиянски скандали в дискотека "Бандера Росса".

Около 3,30 часа сутринта тримата младежи са били изхвърлени от  охраната на дискотеката, след което бандата продължила да буйства на площад "Македония", намиращ се в близост до дискотеката. Там те причакали и нападнали две групи младежи на излизане от заведението като потърпевши от мелето се оказали осем души, които получили телесни повреди.

След подаден сигнал на дежурните от РУП - Гоце Делчев на бойното поле се оказали светкавично полицейски екипи, които прекратили побоя и прибрали за 24 часа в клетката на РУП тримата побойници - братята Димитър и Венко Тангълови и техния приятел Любомир Пъргов. Съдът не е наложил санкция единствено на Любомир Пъргов.

 

КОМЕНТАРИ

венко10:25 - 10.07.2014
Абе много сте вещи всички.Дончо ти да не си тоя дето продава хероин,амфети,и трева в грацката?колко пъти си ми продал че вече от толкова много дрога не помня нищо.Междо другото незнаех за тва мизерно,комплексарско,педалско форумче.Лошо е хора които не ме познават да говорят така за мен и най лошото е че или са наркомани на игла или са такива задръстеняци дето и трева не са пупушили.Все п
Мая15:13 - 17.08.2011
Прав си Дончо! Що се занимаваме с тях!
Дончо23:34 - 16.08.2011
към Мая: Коцю много добре я знае тази страница, прави се на умряла лисица! Пак повтарям и той и Краса си изливат взаимно помия един срещу друг. А синът на Тънгъла наистина е наркоман и това го знае целия град но това си е негов проблем. А Краса дето пише от името на Макарината не й прави чест защото той повече от две години не е в България и няма как да пише тук, защото тази тъпа инфомрежа съществува по-малко от три месеца. Така, че да ги оствим тези тъпи курви и педераси да си се джавкат щом така желаят а тук би трябвало да се коментира публикуваната информация а не да се занимаваме с гнусутии!
Мая21:32 - 16.08.2011
Ха-ха, мале, ще питам Коцьо утре дали е прегледал този форум, щото аз го следя, пък той по телефона ми каза, че не е отварял тая страница! Обеща ми утре да влезе в нея, не е знаел адреса, но очаквайте че ще му предам всичко, пък и той ще види! Защо го набеждавате бе, той днес се шашна като му казах! Но обещава да отговори на всички тези обвинения, дето му се приписват от хора, дето си мислят, че пише той тук. Той си има блог и си пише там с името, анонимките не му са присъщи! Но утре обещавам да му дам адреса на тази агенция, той не я знаеше досега!

FACEBOOK