Общинското ръководство на ГЕРБ-Гърмен даде празнична вечеря по случай празника Курбан Байрам

Кандидат-кметът на община Гърмен Сергей Младенов, снимки: Infomreja.bg

На празнична вечеря по случай мюсюлманския празник Курбан Байрам общинското ръководство на ГЕРБ-Гърмен снощи покани всички свои кандидати за кметове и общински съветници със семействата им, както и членове и съмишленици от всички населени места в общината.

На празничните маси като истински приятели седнаха повече от 100 мюсюлмани и християни, заедно със силния отбор от кандидати за кметове и общински съветници, за да си честитят празника и да си пожелаят здраве, щастие и успех на предстоящите местни избори.

Общинският координатор и кандидат за общински съветник Верхад Ислямов, заместник-областният управител Асим Адемов, кандидатът за кмет на община  Гърмен Сергей Младенов и заместник-директорът на училището в Рибново Манчо Джуркин благодариха на присъстващите за празничната байрамска вечеря и си пожелаха здраве, семейно щастие и хармония, лични и професионални успехи, както и успех на всички кандидати за общински съветници и кметове на предстоящите местни избори.

"Трябва да победим на тези избори, приятели, и да променим веднъж завинаги както 20-годишните тегоби и разделения на хората от общината от наложеното ни статукво, така и да променим коренно облика и авторитета на община Гърмен, които бяха буквално сринати от порочните политически апетити на един човек, който отново напъва с позволени и непозволени средства да се докопа до управлението на общината ни. Болно ми е да гледам как години наред някой противопоставя и се гаври с хората от родното ми село Дебрен и община Гърмен, в която живеят изключително добри, толерантни и трудолюбиви хора. Сега повече отвсякога сме обединени и единни, листата ни от кандидати за кметове и общински съветници се радва на широката подкрепа на всички жители и ни задължава с цената на всичко да оправдаем огромното доверие и подкрепа, които ни дават много от жителите във всички населени места", заяви Верхад Ислямов.

"Положихме много усилия в подбора на листата, почти във всяко село на общината имаме издигнати млади, интелигентни, амбициозни и уважавани кандидати за кметове и общински съветници. В структурата ни цари разбирателство, единство, приятелство, отговорност и желание за промяната, която хората от община Гърмен очакват от нас да направим. Не издигнахме кандидат за кмет на Огняново, защото единодушно взехме решение да подкрепим настоящия кмет Димитрия Гюрова, която издигнаха колегите от Реформаторския блок", заяви заместник-областният управител Асим Адемов, който благодари на всички за това, че уважиха инициативата на общинското ръководство да са заедно за празника Курбан Байрам.

”Всички уважаващи себе си хора от община  Гърмен са с нас. Страхът до голяма степен е вече преодолян, защото в последните месеци и година излязоха на яве много лъжи, кражби и корупция, заради които община Гърмен 20 години не помръдна в развитието си. Хората сами осъзнаха, че е дошло време за промяна и смяна на старите играчи, време е за толерантно управление с видими резултати с грижа и уважение към  всички", заяви Манчо Джуркин.

В приятелска атмосфера премина инициираната от общинското ръководство на ГЕРБ празнична вечеря по случай мюсюлманския празник Курбан Байрам, на която кандидати за кметове и общински съветници заедно с приятели и привърженици се поздравиха за мюсюлманския празник и обсъдиха предизборната кампания на ГЕРБ, която тази седмица ще бъде открита официално в община Гърмен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Заместник-областният управител Асим Адемов и общинският координатор на ГЕРБ Верхад Ислямов
Кандидатът за кмет на село Рибново от ГЕРБ Феим Османов и съпругата му

КОМЕНТАРИ

prisastval07:02 - 30.09.2015
dade ve4erq no si e platihme po 20lv.takova ne6to ne bqh vijdal
gerber16:04 - 28.09.2015
e pa za tezi nikoga nqama da glasuvam
ribnovo15:37 - 28.09.2015
ДА ,РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ,МАНЧО ДЖУРКИН НАЗНАЧИ ДЪЩЕРЯ СИ ЗА ДОМАКИН И ВДИГНА ТАКСИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ЗА СТОЛА. ХУБАВА ПАРТИЯ Е ГЕРБ,НО БЕЗ ТЕЗИ ДЖУРКИНИ ЛЕКЕТА...
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//