Община Сатовча - шампион по събиране на капачки

Снимки: Община Сатовча

Средствата са за така наречените детски линейки

Общинска администрация – Сатовча, инициира масово събиране на пластмасови капачки в помощ на организираната от Благотворителната организация „Капачки за бъдеще“ кампания за набиране на средства за осигуряване на специализирана линейка за всеки от регионалните центрове с неонатология клас 3, или т.н. детски линейки.

Всички капачки, събрани в металните сърца на територията на общината, а и от всеки един желаещ жител  на община Сатовча, бяха предадени в петък – 06.11.2020 година, на събирателния пункт пред  сградата на общината.

Още в първия работен ден събраните  капачки се транспортираха до една от базите за събиране на капачки на Благотворителната организация „Капачки за бъдеще" в Благоевград.

„Както при всяка организирана  акция или благотворителна кампания от Общинската администрация в Сатовча, жителите на общината показаха отново своята съпричастност, активност и всеотдайност, за което благодарим", коментира кметът на общината д-р Арбен Мименов.

"С гордост можем да заявим, че отново показахме, че жителите на общината са благородни хора с добри сърца, че заедно можем да постигнем всичко, че имаме нужда един от друг и че винаги можем да си помогнем, особено сега, в трудното време, в което живеем, свързано с обявената извънредна епидемична обстановка по повод разпространението на коронавирусна инфекция в страната", заяви още д-р Мименов.

Всеки един от вас също може да бъде съпричастен към инициативата!

Да бъдем час от благородната кампания!

Включете се и вие!

Ние продължаваме да събираме капачки за каузата „Капачки за бъдеще“, призовават от общинската администрация в Сатовча.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK