ОбС - Гоце Делчев излъчи осем кандидат-заседатели за Окръжен съд - Благоевград

снимки: infomreja.bg

Бизнесменът Спиро Илчев, общинският съветник от ДПС и училищен директор Джелил Бошнак, председателят на ДПС в Гоце Делчев Сайди Чолак, председателят на читалище "Просвета" и директор на Помощното училище "Васил Левски" - Костадин Кобаков, Димитър Тюхков и педагозите Георги Ламбов, Елка Даскалова и Валентина Вретенарова, са гласуваните от Общинския съвет в Гоце Делчев кандидатури за съдебни заседатели за Окръжния съд в Благоевград.

Според изискването кандидатите задължително трябва да са с педагогическо образование. Измежду тях ще бъдат избрани двама - един титуляр и един резерва. Имената им ще станат ясни през януари.

Съветниците приеха с мнозинство актуализирането и пререгистрирането на Доброволно формирование за защита при бедствия, както и присъединяването на Община Гоце Делчев към инициативата "Общината - приятел на детето"  на УНИЦЕФ - България. 

На последната за 2013-а година сесия на местния парламент всички общински съветници и журналисти получиха като подарък календари на Община Гоце Делчев за новата година и пожелания за по-успешна в личен и професионален план 2014 г.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

zasedateli15:46 - 01.01.2014
kak pak vsichki sa ot BSPi DPS
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK