Обявиха пореден конкурс за шеф на РЗОК - Кюстендил

Д-р Матей Попниколов, снимка: infomreja.bg, архив

Със заповед на управителя на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) д-р Румяна Тодорова е обявен конкурс за заемане на длъжността директор на РЗОК - Кюстендил.

Сред обявените изисквания за заемане на длъжността са да има придобито висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър”; да има седем години професионален опит, от които минимум три години в областта на управлението на здравеопазването, банковото, застрахователното или осигурителното дело; да не е поставен под запрещение и др.

Необходимите документи за участие в конкурса са заявление за участие, автобиография по европейски образец; копие от документи за придобито образование, специалност, квалификация, правоспособност, научно звание или научна степен, квалификационни степени; документи, удостоверяващи професионалния опит и стаж по чл. 5, т. 2 от Правилата за провеждане на конкурс за заемане на длъжността „директор на РЗОК“, документ за медицински преглед и свидетелство за съдимост.

Документите се подават в Централно управление на НЗОК, ет.1, стая №103, на адрес: гр. София, ул. „Кричим” № 1, до 17.00 часа на 30.05.2014 г.

До този момент директор на РЗОК – Кюстендил е д-р Матей Попниколов от Дупница. Това е поредно обявление за провеждането на конкурс.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//