Напръскаха със спрей и биха 23-годишен в Благоевград

снимка:infomreja.bg

23-годишният Владислав К. от Симитли е напръскан със спрей и бит с приятелката му тази нощ в Благоевград, има задържани за побоя, съобщи БГНЕС. Инцидентът станал към 4 часа тази нощ в градската градина в Благоевград. Владислав и 20-годишната му приятелка на прибиране от нощно заведение са нападнати в градинката до комплекс „Ален мак” от група младежи. Нападателите са били от съседното на Симитли село Черниче. Те напръскали със спрей в лицето Владислав и започнали да го бият. Приятелката му също е ударена с юмрук в лицето.

Владислав е приет в МБАЛ-Благоевград без обувки и с един чорап, със затворени от лютивия спрей и юмручните удари очи, разбита е и устната му. Петима от нападателите са установени и задържани в ареста на Първо РУП-Благоевград. Приятелката на Влади дала показания в полицията, предстои да бъде разпитан и самият той. Случаят се изяснява, полицаите взеха обяснения от лекарите, приели пострадалия, който е употребил алкохол. Предстои консултация с лекар-офталмолог.

Друг младеж, ударен с бутилка по главата тази нощ, също е потърсил помощ в благоевградската болница. Рентегновите снимки не установили счупване, пострадалият след обработка на раната е освободен, и този инцидент се изяснява от полицията.

Сигнал за масов бой в ромската махала на Симитли е подаден тази нощ на тел. 112, на този етап няма пострадали, потърсили лекарска помощ. Инцидентът се изяснява от служителите на Второ РУП-Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//