Младежи от сдружение "Нестос" - Якоруда с обучение по онлайн издания

снимки: сдружение "Нестос" - Якоруда

В навечерието на празника на българската просвета и култура, на 18-и и19-и май, в офиса на сдружение „Младежки инициативи Нестос” - гр. Якоруда, се проведе поредното обучение по проекта „Нова медия Якоруда – и ние сме част от обществото, чуйте ни!”.

Темата на обучението е свързана със създаването и функционирането на онлайн издания. На срещата присъстваха 20 доброволци към сдружението, които с голям ентусиазъм обсъдиха различните журналистически жанрове, които вече се разработват успешно от редакционната колегия към вестник „Нова Медия Якоруда”.

Участниците в обучението направиха детайлен план на творческите си задачи, които предстоят да се реализират до края на месеца и очертаха основните теми, върху които ще работят през лятната ваканция.

Основните акценти в отразяваните от тях теми ще бъдат свързани с проблемите на града и региона, в които живеят, както и с опитите за взаимодействие с местните органи на властта.

Обучението по онлайн издания е част от цикъла обучения, които се провеждат по проекта „Нова медия Якоруда – и ние сме част от обществото, чуйте ни!”, които се реализира от сдружение „Младежки инициативи Нестос”. Проектът е финансиран от Фондация "Работилница за граждански инициативи", по програма „Дъга”.

 

снимки: сдружение "Нестос" - Якоруда

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//