Волейболните шампиони на Разлог с награди от кмета

Снимка: Община Разлог

Ръководството на Община Разлог приветства отборите

Ръководството на Община Разлог приветства отборите на Основно училище “Никола Парапунов”, които спечелиха златни и сребърни медали от финалните състезания на Ученическите игри по волейбол за момчета и момичета (V- VII клас) 2022/2023 г.

Кметът инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете Иван Гюров и Гергана Фарфаров поздравиха младите волейболни надежди и подариха професионални волейболни топки на двата отбора, с пожелания за още много успехи.

Развълнувани от единственият успех в България на Ученически игри 2022/2023 - и двата отбора на училището да спечелят призови места на национално ниво, възпитаниците на ОУ “Никола Парапунов”, споделиха емоциите от финалните двубои, които се проведоха през изминалите дни в град Суворово и град Сливен, и подариха по един медал на Община Разлог, в знак на благодарност за оказа подкрепа.

С убедителен резултат от 3:1 гейма над състава на СУ “Петко Р. Славейков”, град Добрич, момчетата на Иван Дурев станаха безапелационни победители и с гордост, и много емоции вдигнаха Шампионската купа, а с индивидуална отличие от игрите за MVP бе отличен Димитър Копанаров.

Пореден успех за ОУ “Никола Парапунов” записа и отборът на момичетата, ръководен от г-жа Михаела Найденова. След категорични победи в груповите фази, волейболистките спечелиха сребърни медали във финалния двубой, след емоционална загуба от състава на ОУ „Отец Паисий“, с. Тополово.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK