Корнелия Нинова е новият областен председател на БСП

Корнелия Нинова, на снимката долу: Йорданка Слатинска, снимки: infomreja.bg

Депутатът от Коалиция за България в Благоевградски избирателен район Корнелия Нинова е новият областен председател на БСП. Тя бе избрана по време на заседание на Областен съвет на партийната организация. За Нинова гласуваха 19 делегати, досегашния областен лидер на червените в Пиринско - Йорданка Слатиска, подкрепиха петима. Една бюлетина е отчетена като недействителна.

Заседанието е проведено при минимален кворум - с присъстващи 25 от общо 47 делегати, съобщиха участници в партийния форум. Йорданка Слатинска си запазва поста на общински председател на БСП и ще отговаря за кампанията и изборния резултат в Благоевградско. 

Рокадата се налага с оглед по-ефективната работа на партийните структури на предстоящите местни избори и разпределяне на дейностите и отговорностите между общинския и областния председател.

След заседанието новият областен лидер на БСП Корнелия Нинова е изразила увереност, че левицата ще завоюва повече кметски мандати от управляващата партия не само в Благоевград, но и в региона. 

 

КОМЕНТАРИ

ЖЕКОВ14:34 - 21.09.2011
Няма ли кадри в Благоевград и областта та отново внедряват парашутисти .
Браво08:54 - 20.09.2011
Браво Корнелия, честито! Бъди здрава и успех!
смешки00:36 - 20.09.2011
Общо членове на областния съвет 47, присъстващи 25. Какъв избор е това? Това е нелегитимен избор.Рокадата се налагала с оглед оптимизиране на работата. Глупости на търкалета. :)))))))))))))))
SOS00:05 - 20.09.2011
ЧЕСТИТО КОРНЕЛИЯ,ЖЕЛАЕМ ТИ УСПЕХ! ЙОРДАНКЕ,ТИ ИМАШ СВОЕТО МЯСТО В БСП!

FACEBOOK