Коцев оспорва вота в Катунци, всички недействителни бюлетини - в негова полза

Георги Коцев, снимка: infomreja.bg

БСП оспорва резултатите от местния вот в санданското село Катунци. Жалба вече е депозирана в Административния съд. Досегашният селски управник Георги Коцев, който е с два мандата зад гърба си, загуби изборите само с разлика от 7 гласа в полза на спечелилия вота Стоян Танушев от ГЕРБ.

Мотивите на левицата за исканото касиране на изборите в Катунци - всички отчетени при преброяването недействителни бюлетини - общо 42, са в полза на Георги Коцев. Той загуби битката за кметския пост в Катунци на балотаж с кандидата на ГЕРБ Стоян Танушев с 471 на 478 гласа.

Дни преди балотажа досегашният кмет на санданското село подаде сигнал на тел. 112, че е заплашен да бъде взривен и убит. В късните часове на 28 октомври Георги Коцев, който се прибирал към дома си, след като гледал с приятели мача ЦСКА-Левски, бил пресрещнат от трима, които му отправили заплахата.

 

КОМЕНТАРИ

Виолина19:06 - 09.11.2011
Ей теи гербери навсякъде направиха шишкании за изборите и за кметнтските и за президенските егати касапницата в урните е било . Да се касиратизборите в цялата държава .
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//