Коалиция ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидат-депутати за област Кюстендил, водач отново е Христо Терзийски

Снимки: ГЕРБ - СДС, Кюстендил

Този път в листата има повече млади хора

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил Христо Терзийски и част от кандидатите за народни представители регистрираха листата на Коалицията за предстоящите избори на 11 юли. Министърът на  вътрешните работи през изминалия мандат Христо Терзийски, който отново ще води силния отбор на ГЕРБ – СДС в област Кюстендил, бе придружен от кандидатите Даниел Александров, Михаела Крумова, Станислав Тенев и Нели Точева.

Под номер две в листата отново е младият световен и европейски шампион по борба – 29-годишният дупничанин Даниел Александров. Трета е Михаела Крумова – адвокат с дългогодишна практика и член на Контролната комисия на ГЕРБ. На изминалите избори спечели доверието на своите съграждани и бе избрана за народен представител. Областният председател на СДС и общински съветник в ОбС – Кюстендил, Анелия Любенова-Мандалска е следващата в листата на коалицията. Уважаваният психиатър с над 30-годишна професионална практика и досегашен народен представител д-р Александър Паризов е под номер 5 в листата на ГЕРБ – СДС. Под номер шест отново е млад човек - 28-годишната фармацевтка от Сапарева баня Мишел Виячева. Седми е Станислав Тенев от Бобов дол – началник на Общинската служба по земеделие. От квотата на младежите е и Нели Точева, която е новото попълнение в листата и заема осмото място. 27-годишната Нели Точева е от град Кюстендил, с икономическо образование и е областен ръководител на младежката структура на политическата сила.

ГЕРБ отново ще бъде в коалиция със СДС – най-голямата и най-старата десни партии в България – членове на ЕНП в Европейския парламент.

"Готови сме да предложим на нашите сънародници сигурност, стабилност, икономическо развитие и просперитет."Това заяви водачът на листата Христо Терзийски, веднага след като тя бе регистрирана в РИК – Кюстендил. „Листата затвърждава философията ни - да бъде изцяло от кандидати, които са от региона, никога не са губили връзката си с Кюстендилска област, отлично познават проблемите ѝ и могат да предложат най-ефективните решения. Те са доказани професионалисти с многостранна експертиза в различни области. Наред с опита, листата ни в още по-голяма степен съчетава и енергията на младостта. Младите хора са бъдещето на Кюстендил и на България“, посочи още Христо Терзийски.

„Отново залагаме на почти същата листа с кандидати, защото тя се оказа успешна на изминалите избори. Заявихме, че даваме път на енергията и активността на младите, затова сега имаме повече млади хора в листата. Нашите кандидати са местни, уважавани и доказали се в своите сфери. Отново сме заложили на хора, които могат да бъдат полезни на обществото със своите компетенции и желание да работят за доброто развитие на своя регион“, заяви областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил, Даниел Данчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK