Борисов: Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега са изпаднали дори от листите ѝ

Снимка: Infomreja.bg

Хората искат да се успокои управлението, a политическата класа да прави това, за което ѝ се плаща чрез субсидиите, каза още лидерът на ГЕРБ

При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев. Петков казваше "Това е нашето знаме, Тагарев". Сега това тяхно знаме дори го няма в листите. Гледам, и Рашков го няма, които значи, че тези ключови личности са изпаднали. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с активисти в столичния квартал "Младост", пише БГНЕС.

"Хората искат да се успокои управлението, политическата класа да си седне на столовете и да прави това, за което ѝ се плаща чрез субсидиите. Днес финализирахме програмата си, с много иновации и много неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че друг освен ГЕРБ не може да го направи. Във финансите катастрофата е огромна, парите ги няма. Плащаха се пенсии от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, защото сме системна партия, а поетите ангажименти трябва да се спазват", коментира още лидерът на ГЕРБ.

"Първото нещо, което ПП направи в София, бе да вдигне заплатите - значи вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 чиновници ще взимат три пъти по-високи заплати. Най-страшното е, че не ги е срам - шофиралият пиян общински съветник дори не изкара разкаяние за катастрофата, която причини. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици как да го скрият, вместо да го изправят пред правосъдието", каза от своя страна водачът на листата на 23 МИР Георги Георгиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//