Кюстендилката Каролина Грозданова бе наградена с приза “Най- добър съдия за 2023 г.“

Снимка: Община Кюстендил

Именитата кюстендилка вече е част от новия екип на кмета на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов

Каролина Грозданова бе наградена с приза “Най- добър съдия за 2023 г.“ на официална церемония в Европейски център по борба, зала Дианабад.

На церемонията присъства министърът на спорта Димитър Илиев. Президентът на БФБ Христо Маринов и Иван Мирославов, член на УС на федерацията, пожелаха бъдещи успехи и още много участия в световни първенства и олимпийски игри.

Именитата кюстендилка вече е част от новия екип на кмета на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов.

Кметът на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов и зам. –кметът Кристиян Иванчов поздравиха Каролина за престижната награда. Кметът бе категоричен, че нейния спортен устрем и отдаденост са качествата, които ще й донесат нови високи успехи и са прекрасен пример за подражание.

Каролина Грозданова участва в Програмата на Световната федерация по борба за селектиране на жените съдии за Олимпийските игри в Париж 2024 и Лос Анджелис 2028 г. Там е избрана сред двайсетте най- добри жени съдии в света.

Грозданова е носител на множество престижни награди като състезател и треньор по борба. Тя е носител и на редица престижни национални и световни награди в областта на спортната наука.

През 2021 г. Каролина защити с отличие дисертация в областта на женската борба. През 2022 г. е наградена от ректора на НСА проф. Николай Изов, за завършването с пълно отличие на втората си магистърска степен „Високи спортни постижения- кондиционна подготовка“ заедно с Олимпийските шампионки по художествена гимнастика.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK