Кирил Петков: Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор

Снимка: бТВ

Петков претърпя ПТП по-рано днес

Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал.

Това обяви съпредседателят на ПП-ДБ във Фейсбук и добави:

Бърза помощ дойдоха много бързо на място, както и пожарникарите, които успяха много професионално да разрежат колата за да извадят пострадалите.

Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни въпреки, че и те бяха с някакви травми.

Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим.

Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха трябва да са в всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко за да ги осигурим!

Сега отидох и до болницата, където жената е приета в момента. Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота.

Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота и. Дал съм телефона си на директора на болницата ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време.

Медицинският персонал в болницата бяха големи професионалисти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на жената.

Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ от която имат нужда.

Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко което зависи от мен за да помогна на пострадалите и семейството е направено.

Благодаря за стотиците обаждания. Бог да го прости човека!

Припомняме, че днес в 17,30 часа на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на ПП Кирил Петков. Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 год. 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//