Кандидат-кметът от ИТН - Станислав Богдански, чу проблемите на Церово, обеща съдействие

Снимки: ИТН

"За нас най-ценно е да чуем от първо лице за проблемите на хората“

Кадидатът за кмет на община Благоевград от политическа партия "Има такъв народ" - Станислав Богдански, и кандидати за общински съветници проведоха среща с жители на село Церово. Хората споделиха за някои свои проблеми. Най-сериозен се оказа този с водоснабдяването.

Друго нещо, което те споделиха, е за сериозни разминавания между действителните граници на поземлените имоти и тези по кадастрална карта.

Присъстващите жители на Церово се оплакаха и от лошата пътна маркировка, от липсата на качествено снегопочистване през зимата, от окаяното състояние на сградата на читалището.

"За нас най-ценно е да чуем от първо лице за проблемите на хората. Поех ангажимент, ако бъда избран за кмет на община Благоевград, бързо да реша проблема с маркировката, да изпратя комисия, която да започне работа за решаване проблема с границите на имотите и да извършим конструктивно обследване на сградата на читалището в селото. А за най-сериозния проблем с водоснабдяването на селото, ще си сътруднича с експретите и ръководството на ВиК-Благоевград, за да намерим заедно трайното му решаване", сподели кандидатът за кмет Станислав Богдански.

Бюлетина 21 за кмет на Благоевград!

Бюлетина 21 за Общински съвет!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK