Кадрова въртележка: След ДГС - Гоце Делчев Марко Запрев оглави ДГС - Гърмен

Инж. Марко Запрев

Инж. Марко Запрев от днес поема управлението на ДГС - Гърмен, съобщиха от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие.

Запрев застава на мястото на уволнения преди дни дългогодишен горски шеф в Гърмен инж. Денислав Шенгов.

Мотиви за кадровата въртележка официално не са оповестени. Рокадата буди недоумение в горските среди в Неврокопско, тъй като преди да застане начело на горското стопанство в Гърмен, Запрев оглавяваше ДГС - Гоце Делчев.

Марко Запрев бе отстранен от държавната структура в Гоце Делчев на 1 април тази година, като на мястото му застана Васил Мутафчийски.

Запрев е магистър по горско стопанство от Лесотехническия университет – София. Има 12-годишен професионален опит в системата на горите, от които 9 години в „ДГС Гоце Делчев”. Там последователно е заемал длъжностите лесничей, старши лесничей и директор на стопанството.

Близо 3 години е заместник-директор на „ДГС Гърмен”.

Признание за професионалните му качества и компетенции е отличието „Лесовъд на 2012-та година”, припомнят от ЮЗДП.

 

КОМЕНТАРИ

ореше12:39 - 30.04.2015
Тоя педал парапана още ли е жив нее ли умрял от глад.Тия писаници хляб няма да му дадатама сдебелия си гъз го мързи и го лъже акъл чее фактортоя гъзоблизец
do gorniq04:29 - 30.04.2015
АНГ ЖИВКОВ МНОГО ЗДРАВЕ ОТ АРМЕНСКИЯ ПОП БОПА И ЖАНДАРМЕРИЯ ЗА ВАС ДЕТО РАЗПЛАКАХТЕ РАЗБОЛЯХТЕ УНИЖХТЕ МАСА НАРОД БОЯТ НАСТАНА
минисъра17:48 - 29.04.2015
Ха сега била съм збъркала с уволнението на Денис Шенгов неее права съм още в първия ден на новия директор Марко запрев са заловени 50 куб крадени трупи а извършителите твърдят че са ги платили на бившия директор Денис Шенгов прокуратурата работи цялата д жандармерия работи предстоят арести в гърмен
tosho pavaroti10:08 - 29.04.2015
ха сега денис шенгов на ГОЦЕТО и вси4ко ше си доиди на мяшка ПРОТОКОЛ4ЕТАТА ЗА ЛИПССАТА НА 30 000 М3 МНОГОТО ДОС ПРОИЗВОДСТВА ДА ВЛИЗАТ В СЪДА СЪКРАТЕНИ ПРОЦЕДУРИ И ОТНЕМАНЕ НА СПА ОАЗИС НА ТОШКО ПАВАРОТИ.НАРОДЕН СЪД И ПУБЛИ4ЕН ЛИН4 ЗА ВЕСО КАМБУРАТА И ТОШО ГЮРАТААА!!!!!!!!!!!!

FACEBOOK