Жребии в ОИК – Кюстендил, определи реда за представяне на партиите и коалициите

Снимки: Infomreja.bg

№1 се падна на „БСП за България“, а №21 на ПП „Атака“

Жребии определи реда за представяне на партиите, коалициите, местните коалиции и инициативните комитети в диспутите по регионалните радио и телевизионни центрове в изборите на 27 октомври 2019 г.

На Коалиция „БСП за България” се падна №1, Здравко Милев, който е кандидат за кмет, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП е № 9, Местна коалиция ГЕРБ /ПП ГЕРБ, СДС, ВМРО - БНД, ДБГ, ЗНС, ПП „Обединени земеделци“ с водач Петър Паунов е №14, МК „Движение заедно за промяна“ с кандидат-кмет Младен Ризов е с № 20 и под №15 е кандидатът за кмет от ПП „Възраждане“.

В жребия, който се проведе в ОИК – Кюстендил, №2 се падна на КП „Демократична България - обединение“, Инициативният комитет, издигнал Слави Кашкин за общински съветник е под №3, №4 е Единната народна партия, Местната коалиция „Глас народен“ /ПП МИР, Християндемократическа партия на България е №6, АБВ са под №8 и др.

Жребият е определил и номерата на кандидатите за кметове по села в диспутите по регионалните радио и телевизионни центрове, става ясно от обявлението в ОИК - Кюстендил

Решението подлежи на оспорване пред ЦИК по реда на чл.88 от Изборния кодекс.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK