Жена от Разлог има шанс за оздравяване, от фонда "Росен Кирицов" ѝ помогнаха

Снимка: Община Разлог

Фондът направи първо дарение в размер на 10 000 лева

„Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог- Росен Коцаков” направи първо дарение в размер на 10 000 лева в помощ на жена от Разлог.

През месец август с откриване на банкова сметка за дарения, фондът стартира своята дейност, а няколко седмици след това постъпиха и първите молби за финансова помощ. След обстоен преглед и одобрение на подадените документи, предложената от Общински съвет- Разлог комисия разписа и частичен превод от общата сума, в размер на 10 хил. лева, за животоспасяващо лечение.

От Община Разлог припомнят, че идеята на учреденият специален фонд, в памет на покойния Росен Коцаков, е той да бъде финансиран непрекъснато с дарения, от хората за хората. Целта е да се подпомогнат жители на община Разлог, нуждаещи се от скъпоструващо лечение, профилактика, диагностика, рехабилитация в страната или чужбина, за което здравната каса и/или други източници не осигуряват необходимите средства и лицата не разполагат с лични такива.

Всеки, който желае да дари средства и да подпомогне нуждаещите се жители на община Разлог, може да направи превод по банкова сметка с IBAN: BG41FINV91503117633999, титуляр: ОБЩИНА РАЗЛОГ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK