Издирват психично болен мъж от кв. „Струмско“, заплашил с убийство съпругата и дъщеря си

снимка: infomreja.bg

Полицията в Благоевград издирва възрастен мъж от кв. „Струмско“, системно малтретирал съпругата си, научи ИНФОМРЕЖА. При пореден семеен скандал преди няколко дни 56-годишният Ванчо Урлачки пребил жена си Маргарита и заплашил, че ще я убие. След побоя жената успяла да избяга и отишла в дома на дъщеря си Грозденка и зет си Васил Ангелов.

Освирепелият мъж обаче я намерил и към 9 ч. тази сутрин налетял на бой и на зетя Васил, който по-късно потърсил помощ в Спешния център. Уплашеното семейство е депозирало жалба до Второ управление на полицията в Благоевград, след което незабавно е предприета акция по издирването на насилника. В квартала има засилено полицейско присъствие. Патрули охраняват и входа и изхода на града.

През половин час Ванчо звъни по телефона на съпругата си и я заплашва, че ако не се прибере вкъщи, ще нареже нея и дъщеря й на парчета, съобщиха близки на семейството.   

Съседи на семейство Урлачки разказват, че Ванчо системно малтретирал съпругата си. По думите им, най-вероятно мъжът има психични проблеми. Двамата живеели в непрестанни скандали в продължение на години.

Неведнъж Ванчо посягал на Маргарита, като често й нанасял удари с тежки предмети. Двамата имат три деца – две дъщери и син, които живеят в отделни жилища. Преди няколко месеца Ванчо налетял на съпругата си с гребло. Само преди два дни пък я ударил с дръжката на лопата по главата и й счупил ръката, с която тя опитала да се предпази.

По първоначална информация Ванчо Урлачки е избягал с личния си автомобил – бял Фолксваген голф. Акцията по издирването му продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK