Георги Стамов е водач на листата на ПП-ДБ в Кюстендил

Снимки: ПП - ДБ

Ще продължим да се борим и развиваме област Кюстендил, обявиха от ПП -ДБ

„За нас е важно реформите в България да продължат. ПП-ДБ тръгваме на тези избори с амбицията да сме първа политическа сила. ГЕРБ - ДПС предизвикаха предсрочните избори, за да си запазят скритата власт.

Промяната продължава, ние няма да се откажем от мечтата България да стане нормална европейска страна!

За времето, в което бяхме в управление успяхме да подсигурим нечувани досега суми, за общините от нашата област, които да се използват целево, заложени в държавния бюджет, без да могат да се скрият или да бъдат използвани за други неща. 

Ще продължим да се борим и развиваме област Кюстендил, както и ще помагаме на хората, които имат нужда! Това обявиха кандидатите за депутати, след като регистрираха листата на ПП-ДБ в РИК.

Листата на ПП-ДБ за МИР 10 Кюстендил е както следва:

Георги Стамов - Водач на листата с кандидат-депутати на ПП-ДБ.

Георги Стамов е народен представител в 47-ото и 48-ото и 49-ото Народно събрание.

Член е на комисията по Електронно управление и комисия по Туризъм.

Роден и израснал в град Кюстендил, като средното си образование завършва в Езикова гимназия "Д-р Петър Берон", а висше в УНСС, със специалност магистър по „Финансов контрол“.

Преди работата си в Народното събрание, работи в една от водещите компании на глобално ниво в информационните технологии и цифрови трансформации, като в българското подразделение на фирмата е ръководител на екип от SAP консултанти в сферата на отчети и анализи.

Като ученик е активен спортист част от таекуондо клуб „Форс“, като стига и до националния отбор на България за младежи. Притежател е на почетен плакет

за принос в развитието на таекуондо в Кюстендил. Семеен, с две деца. Обича да пътува и иска да види Кюстендил на водещо място като туристическа дестинация.

Втори е Андрей Мленков. Той е на 52 г. инженер по горско стопанство и магистър по право. С 28 години професионален опит в горското стопанство и промишленост, в т.ч. 7 г. юридически стаж. Заемал е ръководни длъжности в системата на горите и е работил  в най-големите компании от горската промишленост в България и Гърция. Адвокат от Адвокатска Колегия Кюстендил. Женен с две деца.

Към момента Андрей е общински съветник от групата на ПП-ДБ.

Третото място се пада на Мария Зарева

Юрист по образование. Има магистърска степен по "Национална и международна сигурност", със специализация “Вътрешна сигурност” и професионална квалификация “Криминалистически експертизи”. 

Мария Зарева е на 40 години, от град Кюстендил. Била е ръководител на Областна пощенска станция - Кюстендил. По време на професионалния си път е работила и 13 години в системата на МВР. Към настоящия момент Мария е заместник областен управител на област Кюстендил.

Четвърта е Мария Мицова

Родена е през 1972 г. в гр. Дупница. Семейна с едно дете. Магистър по Стопанско управление, управление на проекти и предприемачество в туристическата дейност от ТУ Габрово.

Специалист с дългогодишен опит в областта на застраховането и финансовото консултиране. 

Кандидат е за Общински съветник на местните избори  през 2023 година.   

От както е член в партията активно се включва във всички мероприятия провеждани както и организира различни събития на територията на община Дупница. 

Пети е Николай Табаков

Николай Димитров Табаков е от Дупница. Артист на свободна практика. Музикант, художник и галерист! Има своя галерия в София. Участва в местни граждански инициативи в град Дупница. Народен представител в 48 народно събрание!

На шесто място е Александър Василев Мутавчийски 

На 33г. семеен с едно дете от гр.Сапарева баня. Завършил средно специално - промишлена електроника в гр. Дупница. Учил е История в СУ "Св Климент Охридски " гр.София.

Бивш служител на МВР, с 12 годишен трудов стаж на различни длъжности.

В момента заема длъжност Общински съветник в община Сапарева баня.

Седми е Димитър Моралийски

35 годишен, семеен, с три деца. Завършил ЕГ ”Д-р Петър Берон” паралелка немски с английски език. Участвал в множество семинари и курсове в сферата на карбоновата и стъклопластовата индустрия. Собственик на фирма с утвърдено име на световния пазар за производство на карбонови и стъклопластови изделия. Взима  участие и организира множество  кампании с различни благотворителни цели. Разпознаваема и популярна личност, ползваща се с добро име в сферата на моторните спортове в България и света. Понастоящем Димитър е общински съветник в община Кюстендил.

Осми в листата е Радослав Рибарски

През 2002 г. завършва ГПЧЕ „Ромен Ролан“ гр. Стара Загора с профил английски и немски език. Висшето си образование придобива в УНСС със специалност „Международни икономически отношения“ и магистърска степен по „Управление на международни проекти“ отново във факултет „Международна икономика и политика“ в УНСС.

Той е народен представител в 47-ото и 48-ото и 49-ото Народно събрание. Председател на Комисията по енергетика в 47-то Народно събрание, заместник-председател на Комисията в 48-я и 49-я Парламент. Член на Комисията по отбрана и в трите парламента.

Кариерното развитие на Радослав Рибарски до момента е изцяло в сектор „Енергетика“. Интересът му към иновативните технологии в началото го насочва към възобновяемите енергийни проекти. Стартира кариерата си с работа по мащабни проекти за изграждане на ветропаркове и фотоволтаични централи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//