Готово е кръговото кръстовище на пътен възел "Кочериново", откриват го в Деня на независимостта (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Новото кръгово кръстовище на пътен възел "Кочериново" е готово. Съоръжението, което бе изградено само за две седмици, ще бъде пуснато в експлоатация в сутрешните часове на 22 септември, в Деня на независимостта. 

Така за предстоящите четири почивни дни движението през участъка ще бъде нормализирано, а трафикът - отпушен. 

В момента островът на кръстовището се зацветява, редят се и цветни камъни, с които ще бъде изрисуван националният трибагреник. Монтиран е пилон, на който се веят българският флаг и знамето на Европейския съюз. 

Предстои да бъде направена хоризонталната маркировка, както и да бъдат поставени мантинели и всички необходими пътни знаци.

Кръстовището се преобразува в кръгово по разпореждане на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Основната причина е недомисленото и опасно ляво включване в магистрала "Струма". За да вземат острия ляв завой към магистралата, водачите трябва да изчакат преминаващите по главен път Е-79, които са с предимство.

Строителните дейности на международния път при разклона за село Бараково започнаха на 7 септември, когато бе затворено движението и в двете посоки. 

В реконструкцията на пътното съоръжение са инвестирани 300 000 лева. Средствата са по програмата за текущ ремонт и поддържане на Агенция "Пътна инфраструктура". 

Крайният срок за изпълнението беше до края на септември. От АПИ обаче още в началото на ремонта обявиха, че имат намерения обектът да бъде приключен предсрочно и пуснат в екплоатация за празничните дни около 22 септември. 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Megainvest Holding00:11 - 21.09.2016
Ние от Megainvest Holding завършихме успешно поредният обект и то с 10 дена по-рано. С много труд, организация и желание направихме кръговото ,а вътрешността на кръговото с целият му декор е подарък от нас, за всички вас пътуващи . Надяваме се да ви хареса и да сложи усмивки на лицата ви. Пожелаваме ви приятно и безопасно пътуване. С най-добри пожелания екипът на, Megainvest Holding - The Road to Quality.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//