Горски шеф изхарчи служебни 4000 лв. за семейна почивка

снимки: infomreja.bg

В конфузна ситуация се оказа директорът на Държавно ловно стопанство „Осогово“ инж. Андрей Миленков, който, командировайки се във Варна, се оказа на море в луксозния курорт „Дюни“ с цялото си семейство и за удобство със служебния автомобил.

Пътните листове за движението на колата са изцяло с невярно съдържание, а отгоре на това като служебен разход е изписано гориво за над 4 000 лв. Служители на стопанството са подали сигнал за случая до Държавното горско предприятие за управление на горските фондове в региона, като са го придружили с факсимилета от пътните листове и фактурите за горивото, зареждано в бургаски бензиностанции, както и с фотосесия за морската почивка на севмейството със служебния автомобил.

Те ще събират подписка сред колегите си, ако случаят не бъде третиран и санкциониран като груба злоупотреба със служебно положение и издаване на документи с невярно съдържание. Ако това се случи, всички работещи в ДЛС „Осогово“ ще настояват да имат правото да се възползват от подобни командировки и семейни почивки за сметка на ловното стопанство. Андрей Миленков бе сред номинираните от ГЕРБ за кмет на община Кюстендил.
 

КОМЕНТАРИ

И ловец съм, и рибар съм16:39 - 28.08.2011
на закона мамата таковал съм.Подпис:А.Миленков
яко14:47 - 28.08.2011
Голяма излагация!
Човеко си е честен!12:03 - 26.08.2011
Казаха, че бил върнал парите, щом се разчу резилът. що искате? Взел - дал.
кюстендилка11:27 - 26.08.2011
Братя-лесовъди,браво, че не си мълчите! В днешно време има повече хора, които смятат себе си за богоизбрани, отколкото преди!И докато всички си мълчат, страхувайки се, тези хора безчинстват и крадат от нашите пари. Затова заплатите са ни малки,затова ще ни съкращават,а тези като Миленко-вще си живеят живота барабар с цялата рода.

FACEBOOK

//