Жена е с опасност за живота след тежко ПТП в района на Цървеняно

Снимка: Infomreja.bg

20-годишен водач се удари в три крайпътни дървета, загубил контрол над колата

2 пътни произшествия са възникнали вчера на територията на Кюстендилска област. Около 20.30 ч на пътя Кюстендил – София/ в района на с. Цървеняно/ сблъсъкът е между лек автомобил „Фолксваген“ и влекач DAF.

Пострадала е пътничка в лекия автомобил, настанена е в столично здравно заведение – по първоначални данни е с опасност за живота, съобщават от полицията. Водачът на лекия автомобил е турски гражданин на 75 г., водачът на другия автомобил е 62-годишен. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера около 17.00 ч на Главен път Е-79 /при естакада Бобошево/ 20-годишен водач на лек автомобил БМВ е загубил контрол над автомобила, навлязъл е в лентата за насрещно движение, и се е ударил в 3 крайпътни дървета, получил е гръдни наранявания.

Настанен е в дупнишко здравно заведение. Направените му тестове за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни, съобщават още от полицията. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//