Гербери от Пиринско на партийна сбирка с Цветанов

снимки: infomreja.bg

Депутати, лидери на общински организации и кандидат-кметове на ГЕРБ в Пиринско нищят предизборни стратегии с председателя на Националния предизборен щаб и вицепремиер Цветан Цветанов на партийна сбирка в село Делчево, научи Инфомрежа. ГЕРБ активистите са отседнали в популярния комплекс “Шапкова къща” на благоевградския бизнесмен с гоцеделчевски корен Георги Шапков.

Партийният форум е започнал късно снощи и продължава и днес. На него се анализира политическата обстановка и се набелязват печеливши стратегии за успешното представяне на кандидатите за градоначалници на местния вот тази есен. 

По-късно партийните лидери ще се отправят вкупом на светското събитие № 1 в Югозапада - сватбата на най-младия депутат в Народното събрание - Георги Андонов от Гоце Делчев.

Сватбата, която младоженецът депутат Андонов държи да е скромна, без помпозности и демонстрации, но да бъдат спазени всички неврокопски обичаи, ще бъде в ресторанта на „Пирин голф” край Разлог. Венчавката, на която младото семейство ще се врече във вярност и любов пред Бога, пък ще е в катедралния храм „Св. Св. Кирил и Методий" в родния им град.

Кум на Георги Андонов и избраницата му - Веселина Григорова, ще бъде благоевградският депутат Атанас Камбитов.

Очаква се освен вицепремиера Цветан Цветанов, сватбата на Андонов да уважи и министър-председателят Бойко Борисов.

Цялата парламентарна група на ПП ГЕРБ, областното ръководство, общинските ръководства в Гоце Делчев и останалите общини Гърмен, Хаджидимово и Сатовча, много роднини, приятели и близки на младата двойка и техните родители ще споделят сватбеното им тържество.

Според запознати, заради визитата на премиера, свързана този път с прекрасния повод - сватбата на депутата Георги Андонов, полицията се кани да отцепи района край Разлог, докато премине премиерският кортеж. На сватбата, която определено ще получи номинацията за светското събитие на 2011 г. за целия Гоцеделчевски регион, ще присъства и обичаният от съгражданите си министър Росен Плевнелиев, както и колегите му Мирослав Найденов, Нона Караджова, Трайчо Трайков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK