ГЕРБ - Белица дари средства на двама нуждаещи се от името на Бойко Борисов

снимки: Пресцентър ГЕРБ

ПП ГЕРБ - Белица дари средства на двама жители на града, нуждаещи се от спешно лечение. Така организацията изпълни поетия преди време личен ангажимент от председателя на партията Бойко Борисов да се помогне на двамата жители на Белица, изпаднали в нужда.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградска област Даниела Савеклиева връчи от името на Борисов 3000 лв. на Атанас Пундов и 4000 лв. на Али Реджеп.

Атанас Пундов е пострадал след тежка катастрофа и средствата са нужни за спешна операция, с която ще се избегне ампутация на крака на младия мъж.

Али Реджеп се нуждае от лечение на гръбначния стълб, като дарението от ПП ГЕРБ ще се изразходва за рехабилитация.

"Когато поемем ангажимент, ние го изпълняваме. Най-важното за човека е здравето, то е безценно, пожелавам ви да сте живи и здрави и повече да не се сблъсквате с такива тежки проблеми", обърна се към двамата Даниела Савеклиева.

Али Реджеп и Атанас Пундов благодариха за подкрепата и проявеното разбирането от председателя на партията Бойко Борисов.

Общинският координатор на ПП ГЕРБ - Белица Иван Стойчев от своя страна също изказа благодарност от името на организацията в Белица за оказаната помощ към техните съграждани.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

ПОЗНАТ21:48 - 07.10.2013
Фалко,пожелаваме ти от сърце скорошно оздравяване,хвърляй в най-скоро патерицата.БРАВО ГЕРБ, БРАВО ТАКА СЕ ПРАВИ
super09:52 - 07.10.2013
Браво на ГЕРБ, мафиотите от бсп и дпс да вземат пример от тях по милосърдие,опс какво пък е това те едва ли знаят.
do gerb07:59 - 07.10.2013
tezi gi razpravqi na baba mi vsi4ko se pravi za postigane na nqkakva cel vav politikata tova e
ГЕРБ00:24 - 07.10.2013
Болните инуждаещите се хора отпомощ никойне трябвададелина етноси и партии . Браво на ГЕРБ ако искат да гласуват ако не искат не.Това си е тяхна работа и избор важното е че има помощ отсърце за такива хора независимо каквае пратийната им принедлежност и религи . .Да помогнеш на болен е съпричастнос и човечночност а не политика .

FACEBOOK

//