Вижте кой земеделски бос избра Божков за Благоевград

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Крупният фермер Павел Стоименов, който е най-големият зеленчукопроизводител в България, оглави листата на Васил Божков за Благоевград - какво знаем за него?

В новото обединение ЦЕНТЪР до Васил Божков се нареди Павел Стоименов, земеделски производител с обработваема над 100 хил. декара земя в различни части на страната.

Стоименов – зърнопроизводител, родом от Симитли и най-големият зеленчукопроизводител в България – е водач в листата на коалиция ЦЕНТЪР в 1 МИР-Благоевград.

КАКВО ЗНАЕМ ЗА ПАВЕЛ СТОИМЕНОВ?

ИНФОМРЕЖА припомня, че преди три години аграрният бос Павел Стоименов свидетелства заедно със Светослав Илчовски срещу високите етажи на властта и корупцията в земеделието, като даде показания пред парламентарната комисия по ревизията на правителството на Бойко Борисов.

Войводата, както го наричат съратниците му в необичайното движение на успешни бизнесмени, в което обаче опитни политици няма, обещава да се бори с картела в земеделието в Южна България. По твърдения на Стоименов, картелът лично го е рекетирал, “крал е евросубсидии” и не е плащал на държавата за инфраструктурата, с подкрепата на местните поземлени комисии.

По думите на едрия земевладелец, с Божков ги свързват успешният бизнес и репресиите, които са им нанесли “корупционните чукове” на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Искаме да работим тук! Васил Божков е дал хляб на 10-хиляди човека. Аз давам на 1000 и щях да дам на още 20 по толкова, ако не бяха тия кърлежи във властта. Колко хора хранят Бойко, Пеевски и Киро? Хранят, ама само свои!”, заяви Стоименов в телефонен разговор за ИНФОМРЕЖА.  

По думите на Стоименов, с Божков и ЦЕНТЪР са амбицирани да представят онези 70% от българите, които вече дори не ходят до урните, разочаровани от опциите, които им дава властта.

“Ето ти знаеш, ставаме работим, всеки ден. Тия мафиоти в държавата кога са работили от тъмно до тъмно? Ликвидираха ви поминъка, откраднаха ви тютюна! Докога ще ги търпите тия хайдуци, дето безмилостно ви крадат?”, коментира още войводата на ЦЕНТЪР пред репортера ни.

Стоименов споделя още, че има цялостен план за развитието на България, основан на производството и износа.

Втори в листата на ЦЕНТЪР за Благоевград е генералният директор на фуражния комплекс „Симид”  в гр. Симитли - Славчо Гургулеев.

Кандидатите на Божков за изборите в Благоевград са основно бизнесмени в различни сфери, местни опозиционери и дори артисти.

Няма хора с политическо минало.

Списък на цялата листа на ЦЕНТЪР в Благоевград:

1. Павел Славчов Стоименов

2. Славчо Стойчев Гургулеев

3. Елена Георгиева Гулева

4. Стоян Георгиев Кадийски

5. Стоян Андреев Цветков

6. Сава Линков Шерифов

7. Георги Иванов Новоселски

8. Стефан Николаев Гургушинов

9. Юлия Георгиева Коюнджийска

10. Вера Веселинова Качулска

11. Радослав Костадинов Радев

12. Иван Костадинов Тупаров

13. Мариела Асенова Мазнева

14. Антон Симеонов Костадинов

15. Мариана Костадинова Спасова

16. Илиана Николаева Илиева

17. Владимир Иванов Тодоров

18. Стефана Кирилова Костова

19. Ивайло Василев Юруков

20. Мария Николова Калайджиева

21. Стоян Иванов Иванов

22. Дамян Иванов Качулски

Обединението ЦЕНТЪР се явява на парламентарните избори под номер 8.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//