Георги Марков: Политическа лудница - Бойко качи всички на шейната като торба картофи

Георги Марков, снимка: БГНЕС

"Това, което наблюдаваме в момента, е политическа лудница. Бойко качи всички на шейната. Вкара в правителството партията ДСБ, която не само уби СДС, а гласува с комунистите недоверие на първия кабинет „Борисов”. Даде им цял град – Плевен на местните избори. И какво се получи накрая?! Недоволни били! Основният му коалиционен партньор е карашък от партии. Е, как ще управляваш с такива", заяви в тв предаването „Лице в лице” по bTV конституционният съдия и бивш син политик Георги Марков.

„Едни викат – ще управляваме с това правителство, после пък са пас. А пък по-инфантилно политическо изказване да кажеш: „Бойко върви по пътя на Орешарски” няма! Как не ги е срам?! Какво направи Орешарски – отиде до Ханой и откри един ресторант. Това му беше цялата „заслуга”, коментира емоционално Марков.

„Бойко ви качи като торба с картофи, къде ли не ви влачи, къде ли не ви хрантути? И вие ще му казвате, че той върви по пътя на Орешарски! Това е политическа лудница, на която трябва да бъде сложен край”, заяви разпалено бившият син политик.

„Казах го на ГЕРБ преди, в зала „Арена Армеец”: „Вие ще останете като партията на опрощението. Но прощавайки, не прекалявайте, защото, братя прекален светец и Богу не е драг”, допълни Георги Марков.

Според Георги Марков целият проблем на българската демокрация е един-единствен – пропорционалната изборна система. „Този парламент, мила Цветанке, трябва да бъде пълна нула. Пряката демокрация е разстреляна, няма лидери, няма демокрация. Но при едни следващи избори Бойко ще има абсолютно мнозинство, ще спечели със 100%”, заяви Георги Марков. /24 часа/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//