Съпругата на бившия гоцеделчевски депутат Георги Андонов - Веселина, ще строи учебен център край Гайтаниново

Бившият депутат от ГЕРБ-Гоце Делчев, Георги Андонов и съпругата му Веселина, снимка: Infomreja.bg

От името на „ВИА КЪНСТРАКШЪН“ ЕООД“ със седалище в Гоце Делчев, ул. "Даскал Господин" № 14, в администрацията на Община Хаджидимово е постъпило ново инвестиционно намерение за изграждане на "Учебен център" в местността "Жингов бряст", намираща се в землището на село Гайтаниново.

За целта дружеството, управлявано от Веселина Георгиева Андонова - съпруга на бившия депутат от ГЕРБ Георги Андонов, настоява пред Общинския съвет да одобри изготвяне на ПУП-ПР и ПЗ за промяна на предназначението на 3,5 дка земеделски земи собствен имот с обща площ от 10,767 дка, четвърта категория, за собствени неземеделски нужди по реда на ЗОЗЗ в съответствие със Закона за устройство на територията.

Имотът е собственост на възложителя съгласно договор за продажба на недвижим имот, частна общинска собственост, от 04.04. 2016 г. Инвестиционното намерение на „ВИА КЪНСТРАКШЪН“ ЕООД с управител Веселина Георгиева Андонова е върху имота да се построи „Учебен център“.

Според описанието на  възложителя центърът ще включва зали за обучение, заведение за хранене с капацитет около 50 места, конферентни зали, около 20 стаи за нощувка, всяка със среден размер от 32 кв. м, входове, фоайе, рецепция, асансьор, складови площи, кухня и други.

В инвестиционното намерение се предвижда още залите за обучение да бъдат оборудвани с необходимата техника и всички средства за създаване на отлични условия за протичане на различни обучения съгласно съвременните европейски образователни стандарти, както и да е съобразено с изискванията на действащите нормативни документи.

Обучението на курсистите ще стартира чрез консултации и записване в отделните групи. Центърът за обучение ще работи по утвърдени програми, следвайки точно изискванията и методологията на учебния процес, се казва още в постъпилото инвестиционно намерение в общинската администрация в Хаджидимово.

Георги Андонов е два мандата народен представител от ГЕРБ и трети недовършен заради оставката на правителството. Тази година обаче името му не фигурира в листата за предстоящите парламентарни избори на 26 март. Той има и два неуспешни опита да спечели местния вот в Гоце Делчев, като и двата пъти губи от дългогодишния градоначалник Владимир Москов.

 

КОМЕНТАРИ

tozi koito si e pil hap4etata08:48 - 20.11.2018
незнам от проекти това копеле андонов колко е изкарал но от незаконния добив на камъни със още един като него изкараха милиони , в сатовча заради него и другия гнус не остана нито гора нито планина нито подземни богатства.
До МОН19:56 - 20.02.2017
Ангел Живков пак не си е пил хапчетата.
of of of14:48 - 20.02.2017
Въведете коментар...станаш депутат, женати тъща ти ретистрират фирми , нищо че са с капитал 10 лв и печалба по 2 лв,"чистите пари" от кражбите ги трупаш - е това не го казвам- Европроект след европроект - за по 1 за по 2 за по 3 милиона- ще видите какви ги мога - аз депутатина! Ей имаме ли поне малко мозък!
МОН11:06 - 20.02.2017
Точно в тоя район имаме недостиг на учебни заведения и не успяваме да обучим всички желаещи от околните села- най вече от Ловча и Парил- всичко около 50 души заедно с лежащо болните. Така че, браво на инвеститорката!

FACEBOOK

//