ФК „Пирин” (Разлог) победи с 3:0 ФК „Банско”

снимка: Община Разлог

На стадиона в Горно Драглище пред 400 души публика децата родени 1997г. от ФК „Пирин” (Разлог) победиха с 3:0 връстниците си от ФК „Банско”, съобщи пресцентърът на Община Разлог. Крайният резултат бе решен още в първото полувреме. Головете паднаха в 8-та, 21-та и 35-та минута. Два от головете отбеляза Иван Жиингов, който е роден в Банско, но от тази година тренира при Христо Джоджов в Разлог и успя да оправдае гласуваното му доверие. Другият гол бе отбелязан от Ангел Бастунов от Горно Драглище, който бе и в основата на спечелената дузпа, реализирана от Иван Жингов.

При очерталия се добър резултат треньорът на ФК „Пирин” (Разлог) пусна в игра по-малките играчи, родени 1999-2000 година. След категоричната победа отборът на Разлог се намира на 4-то място в Областното първенство за деца родени 1997г. За пореден път отборът на Джоджов не допусна гол и има втората най-добра защита в първенството с допуснати 8 гола от 10 мача. „Пирин” (Разлог) е на 9 точки от водача в класирането, но има изиграни 2 мача по-малко.

„Доволен съм от всички момчета. Показаха настойчивост, агресия и желание за победа, която постигнахме. Усърдието в тренировъчния процес на децата допринесе за победата и е в основата на добрите постигнати резултати.”, коментира треньора на децата на ФК „Пирин” (Разлог) Христо Джоджов.

Следващият мач на „Пирин” (Разлог) е на 05.11.2011г. срещу „Вихрен” (Сандански), предстои и среща с „Пирин” (Благоевград).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK