Джина Стоева и Ивена пяха в подкрепа на кандидат-кмета Владимир Елезов

снимка:infomreja.bg

Фолк дивите Джина Стоева и Ивена пяха в подкрепа на кандидат-кмета на Коалиция "ЕКИП" Владимир Елезов. Концертът бе подарък за жителите на кв. „Струмско” в Благоевград и събра десетки почитатели на атрактивните изпълнителки. Най-голямата звезда обаче бе кандидат-кметът Елезов, който не спираше да раздава автографи на приятели, почитатели и съмишленици.

„От четири години се познаваме с всеки един от жителите на този квартал. Аз и моя екип сме провели десетки срещи с хората от "Струмско". Знаем какви са проблемите ви, заедно ги решавахме, заедно изготвихме предизборната ни програма, която ще продължим да реализираме в полза на благоевградчани”. С тези думи кандидат-кметът на Коалиция "ЕКИП" се обърна към десетките жители на благоевградския квартал, дошли да изразят подкрепата си и готовността на 23 октомври да гласуват с бюлетина № 43.

Владимир Елезов пое ангажимент да работи с всички сили за изграждане на още един парк в квартала и да превърне междублоковите пространства в зелени градини. Другите приоритети, които очерта, са рехабилитация на бул. „Св. Димитър Солунски”, изграждане на кръгово кръстовище на входа на квартала, създаване на общинска полиция и облагородяване на животинския пазар.

„Нека кажем „Не на страха и на платения вот”. Нека всички гласуваме с бюлетина № 43!”, призова Елезов. Вечерта продължи с музикално шоу и много настроение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK