Директорът на ПГД „Елисавета Вазова“, София - Даниела Шошова: Честит Ден на народните будители!

Честит празник на всички български будители!

Честит празник на всички български будители!

Скъпи сънародници, скъпи колеги учители и ученици,

Уважаеми родители,

Днес цяла България празнува този уникален и само наш роден празник - Деня на народните будители.

Всички знаем, че проглеждането на народа ни, затънал в мрак и робство, започва от перото на Паисий, от първото А и Б на нашите първоапостоли - братята Кирил и Методий, и делото им продължава и днес, с техните последователи - съвременните български будители - учителите.

В днешния ден искам да изкажа своята благодарност към всички наши висококвалифицирани преподаватели, на административния ни екип, както и на родителите.

В общият ни процес на работа ние постигнахме и постигаме големи успехи, заслужили знак за отличие, затова сме иновативно училище, получило максимална оценка на работа „много добър“ във връзка с управленския процес.

Нашият екип е оценен в много конкурси и форуми за качеството на образователния процес, както и по успешна реализация на проекти.

Професионалната ни гимназия е водеща училищна институция и сме горди с практическото усъвършенстване на графичния и иновативен рекламен дизайн.

Висококвалифицираните ни преподаватели творчески внедряват модулно интегриране и подготвят успешни кадри на труда както за страната ни, така и за чужбина.

Уважаеми колеги, изказвам своята особена благодарност към вас именно днес, защото вие сте еталон, вие сте пример, от който да почерпят вдъхновение нашите ученици!

 

С уважение:

Даниела Шошова

Директор на ПГД „Елисавета Вазова”, гр. София

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//