Димитър Аврионов пребил майка си с дъска за хляб

снимки: infomreja.bg

„Митко беше много добро момче, но откакто се разделиха със съпругата му и остана без работа, много се промени. Започна да пие и да тормози майка си и ето докъде се стигна", коментират днес след погребението на 77-годишната Цвета Аврионова нейните съседи в Гоце Делчев. Тя бе пребита до смърт от собствения й син Димитър Аврионов. Цяло лято възрастната жена не излизала навън, тъй като постоянно боледувала.

"Нямаше големи разпри между двамата, но той се пропи и я тормозеше за пари и имоти. Като я докараха в ковчега от болницата не можахме да я познаем. Лицето й беше синьо, та чак черно. Казват, че Митко убил майка си с дъската за хляб, бил я по главата. Оттук я изнесоха докторите в безсъзнание. Арестуваха го веднага, но на другия ден го пуснаха, тъй като докторите и полицаите мислеха, че няма да се стигне до смърт. Вчера сутринта отново го арестуваха, след като Цвета почина. В тази къща се случват само трагедии, като че ли има черна прокоба", разказват съседите на убитата жена.

Съпругът на Цвета Аврионова починал при катастрофа и жената останала сама с тримата си синове. Две от децата й също си отишли от този свят млади и при трагични инциденти. Единият починал в Португалия, където работил, а другият в София. "Остана само Митко и тя си криеше очите в него. На него, на булката му и на двете внучки разчиташе да й помагат в старините, но ето че почина от собственото си дете. Сега Димитър остана съвсем сам и животът му сигурно ще мине в затворите", не спират да коментират трагедията жителите на Гоце Делчев. Почти една седмица лекарите се борели за живота на баба Цвета, но въпреки усилията, жената издъхнала.   

54-годишният Димитър Аврионов е задържан в РУП-Гоце Делчев. Срещу него е образувано досъдебно производство. Районната пркуратура днес докладва случая пред Окръжна прокуратура - Благоевград.
 

КОМЕНТАРИ

съседка17:34 - 05.10.2011
почивай в мир отърва се
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//