Облачен, дъждовен и ветровит петък

Снимка: Infomreja.bg

Хладно време, максимални температури предимно между 13° и 18°

Днес облачността ще бъде значителна, с валежи, главно в Южна България. Над североизточните райони ще има по-съществени разкъсвания и намаления на облачността. Ще духа умерен, след обяд в Югоизточна България - силен североизточен вятър. Хладно време с максимални температури предимно между 13° и 18°, в София – около 13°.

Над планините облачността ще бъде значителна. Ще има валежи от дъжд, над около 1800 m – от сняг. Ще духа умерен, в Родопите и силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието облачността ще бъде значителна. Ще духа умерен, временно силен вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат 15°-16°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 09 мин. и залязва в 20 ч. и 37 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 28 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 21 мин. и залязва в 23 ч. и 52 мин. Фаза на луната: два дни след новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//