Децата от Гоце Делчев се включиха в традиционния великденски конкурс за писани яйца

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Малчугани от всички учебни заедения и детски градини в Гоце Делчев се включиха в традиционния великденски конкурс по случай християнския празник Възкресение Христово. Организатор и тази година бе Община Гоце Делчев.

Пред  Дома на културата родители и граждани се насладиха на пъстрия великденски концерт, който изнесоха децата, а по-големите ученици с много старание часове наред творяха красиви рисунки върху великденски яйца.

От общинското ръководство не пропуснаха и този път да зарадват малчуганите с много изненади, а площад "Македония" по традиция се превърна в голяма цветна градина.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Димитър03:58 - 17.04.2012
http://infomreja.bg/news.php?id=5981 Ето ви пример за един репортаж с архивна, неактуална снимка.
Димитър03:56 - 17.04.2012
Димитър е личното ми име, коментарът с латиница (имах проблеми с кирилицата)е лично мой. Нямам нищо общо с коментарите на Нашенец и Красимир. Исках да кажа, че когато снимките са стари, винаги отдолу пише СНИМКИ - АРХИВ. Оказах се прав, както разбрахте, снимките са актуални и са от преди няколко дни, вижте коментара и на М. Костадинова. Който пише глупости, напр. че снимките са стари, нека да се извини после.
???????03:44 - 17.04.2012
Красимир ,Нашенец и Димитър е едини и същи педал който пише под тези фалшиви имена . Да присъстваш на събитието като родител , да се срамуваш да кажеш в коя медиа работиш и да пишеш подобни простотии е повече от просташко .
М . Костадинова до Красимир03:24 - 17.04.2012
Засрами се , аз съм директор на ЦДГ и моите деца са на тези снимки точно от великденското тържество на площад " Македония " от преди няколко дни , как може да се пишат такива глупости че снимките беле от миналата година . Възмутена съм и не само аз а и повечето колеги и родители . Г-жа Терзиева направи много и красиви снимки на децата и от апарата й още същият ден си извадихме копия на хартиен носител. Каквато и да е целта на това оплюване и на изписаните лъжи много е грозно и недостойно . Не съм очаквала че може да има и такива хора.

FACEBOOK