Цветомира Маринова от “Възраждане” : Мой приоритет ще бъде работата с деца

Снимка: ПП "Възраждане"

Изключително важно е те да бъдат възпитавани в дух на патриотизъм и родолюбие, обяви кандидатът за общински съветник

Кандидатът за общински съветник за град Кюстендил - Цветомира Маринова завършва висше образование, степен бакалавър - “Икономика на туризма” и степен магистър “Управление на проекти” във ВУАРР, град Велико Търново.

“Опитът ми в местното управление като читалищен секретар и главен специалист “АПОН” в кметството повече от 11 години ми позволи да видя проблемите на общината отвътре, активно да анализирам причините за тяхното възникване и да търся подходящи решения.

Мотивират ме хората и най-вече децата, винаги съм работила със сърце и душа и съм напълно отдадена на идеята да създам добри условия за младите семейства в Кюстендил - условия те да бъдат щастливи в родното си място, да отглеждат децата си тук, да работят тук и да чувстват спокойствие и удовлетвореност.

В програмата ми силен акцент намира идеята за реализиране на проекти за регионално развитие, както и развитието на човешки ресурс и потенциал като начин за постигане на устойчиво развитие на община Кюстендил - в тази насока, в момента се постигат твърде незадоволителни резултати.

Град Кюстендил и община Кюстендил видимо изостават от другите региони в страната и това трябва да се промени. Друг основен мой приоритет е да се създадат различни общински програми за работа с деца, като считам, че е изключително важно децата да бъдат възпитавани в дух на патриотизъм и вяра в ценностите и доброто”, коментира кандидатът за общински съветник от Възраждане - Цветомира Маринова.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//