Борисов и Найденов откриват обновеното Евросело’2012

снимка: infomreja.bg

Премиерът Бойко Борисов и министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов пристигат в село Черниче. От 11 часа утре двамата ще открият официално напълно обновените ВиК и подземна инфраструктура и улична мрежа на село Черниче.

В ремонт и реконструкция на инфраструктурата в селото са инвестирани над 8,5 млн. лева по програми с европейско финансиране.

Село Черниче е първенец в страната за 2012 година по брой реализирани европроекти, усвоени средства, привлечени инвестиции и цялостната промяна в облика на населеното място.

Призовата класация и победителят „ЕВРОСЕЛО’2012! Сърцето на България!” се организира от Министерство на земеделието и храните и Програмата за развитие на селските райони.

Черниче надви в надпреварата други 17 претенденти с реализирани проекти за осем милиона и половина лева за реконструкция на ВиК мрежата и ремонт на улиците.

 

КОМЕНТАРИ

ndd00:02 - 01.02.2013
Червен картон- за червените боклуци
жител13:45 - 31.01.2013
НОВАТА КАНАЛИЗАЦИЯ МИРИШЕ МНОГО. УСЕЩА СЕ И В КЪЩИТЕ. САМО СА ВЗЕЛИ ПАРИТЕ... НЯМА ЕДНА УЛИЦА С ЕДНАКВИ ПЛОЧКИ. СЛОЖИЛИ СА ДЕ ЩО ИМА.
ТТ109:18 - 31.01.2013
Ама да де, картона очаква само да го утвърдим. Тези изроди,мафиоти, мутри ни съсипаха. Такова чудо никога не е било. Ако не ги премахнем лятото жалко за нашите деца, жалко за цяла България. Не само гората а където може да се краде го правят в огромни количества. Нямат срам. Преди 5 месеца един от техните посредници събра от 5 човека по 4000 лв. за да ги предадат на висшите служители и да назначат тези млади хорица на работа в полицията и гранична полиция. До днеска нито вопъл нито стон. Само където някой си гушна 20 000 лв. Това не е ли мафия? И още и още...... Това никога не е било. Друго - служители на Бюрата по труда водят на хартия безработни лица, които са включени по програми а самите служители съхраняват дебитните карти и ги източват от програмите. Друго - обкръжението на ГЕРБ печели проекти от Службите по земеделие и гори за млад фермер а в същото време няма нищо заложено за отглеждане по проекта. Това не е точене на средства а масово ограбване. Това е мафията ГЕРБ!
горски19:16 - 30.01.2013
ЕВРОСЕЛО АМА И КАМИООНА Е ПЪПКА С БУКОВИ ДЪРВА. ЕЙ ВИНАГИ СЕ Е РЯЗАЛО АМА ПРИ ТИЯ АЛЧНИ ГЕРБАЖИИ БЪЛГАРСКАТА ГОРА ПОСТРАДА МНОГО. ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА ПОКАЖЕ ЧЕРВЕН КАРТОН НА ЧУМАТА ГЕРБ ТОВА ЛЯТО НА ИЗБОРИТЕ.....

FACEBOOK

//