Марио Терзиев в Долно Драглище: Ще бъда гласът на работещите, ще бъда гласът на хората от община Разлог

Снимки: ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Хубавите песни на самодейците на читалището в Долно Драглище, макар и от втория етаж, дадоха добър старт на срещата на кандидата за народен представител на ПП ГЕРБ с хората от Долно Драглище.

В клуба на пенсионера, председателят на общинската структура на ПП ГЕРБ Разлог - д-р Емил Тончев подчерта значението на изборите, както и голямата вероятност Разлог да има свой депутат.

„Виждате колко е важен правилният избор за кмет на селото и как Цветан Рабаджиев постигна много само за няколко месеца. Нека постигнем много за община Разлог – с правилния избор - Марио Терзиев, бюлетина 22, преференция 106!“ – каза още д-р Тончев.

Кметът на община Разлог Красимир Герчев подчерта, че законите, които се коват в Народното събрание, са важни и за местната власт. Например, поскъпването на водата и уеднаквяването на нейната цена е следствие на лошо законодателство. И е необходимо да има пряка връзка на местната власт с държавната, а това е възможно, ако се избере човек, близо до хората, какъвто е Марио Терзиев, който поема отговорността да бъда винаги близо до хората, да бъда техният глас в Народното събрание.

Бюлетината на ПП ГЕРБ е 22, а моята преференция 106!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//