Бивш съдружник на Георги Илиев поема издръжката на „Пирин“ - Разлог

Николай Цветин /вляво/, снимка: segabg.com

Роденият в Разлог Николай Цветин ще помага в издръжката на новия член на "Б" група - "Пирин". Бившият съдружник на покойния Георги Илиев в застрахователното дружество ВИС – 2 е готов да помага финансово на клуба.

Цветин е бивш член на Изпълкома на БФС и бе тясно свързан с отборите, който издържаше Жоро Илиев, "Велбъжд" - Кюстендил и "Локомотив" - Пловдив.

Цветин е много близък с Христо Стоичков и Наско Сираков, като през 1995 година Камата му бе кум на сватбата с Габриела. Двамата и техния съдружник Румен Гайтански-Вълка строят МОЛ в София.

Близнака, както е известен “мозъка” и финансов гений на “ВАИ-холдинг”, през последните две години стои встрани от всякакви медийни и други изяви. Цветин е близък и с президента на Локомотив Пловдив Коко Динев, което може да превърне "Пирин" - Разлог в сателит на смърфовете.

Ръководството на разложкия клуб се надява на хора, който са свързани с града по някакъв начин и имат финансови възможности. Не е изключено и мощната строителна фирма "Балкастрой" да удари рамо на футбола в града, така както го прави с волейбола.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//